Er Hastværk er lastværk?

Hos din anlægsgartner & handyman

Hastværk behøver ikke være lastværk

Bliver hastværk til lastværk? I det 21. århundrede har vi mere travlt end nogensinde med at tjene så mange penge som muligt, så vi kan skynde os hjem i lænestolen og sidde på vores IPAD. Tid er lig penge, og desto mere tid vi bruger på noget, desto færre penge tjener vi pr. tidsenhed.
Og med konstateringen af hvor vigtig Instagram, Facebook, Snapchat etc. er blevet, er det vel rart at overlade de sure pligter til folk der virkelig specialiserer sig indenfor området?

Spøg til side – Selvfølgelig er det ikke helt sådan det er, men alligevel er der dog noget sandhed omkring det. Vi er blevet glade for at opleve noget, at rejse og spise god mad.

Hos Den Rigtige Gartner & Handyman, har vi efterhånden lært hvor lang tid ting tager at udfører korrekt. Tiden er ikke længere en faktor for os, hvorfor vi er gået over til at lave opgave priser. Får vi ikke den fornødne tid til at udfører opgaverne, bliver hellere hjemme. Man kan ikke rengøre et badeværelse eller køkken ved blot ved at sprøjte lidt sæbe på væggen, og vupti, så er det som nyt 🙂

Ville det ikke være rart at opleve den ultimative rengøring af Bad/Køkken/Bryggers, som boede du på et hotel?

Hvordan er din hverdag, og er du enig i at en dybdegående rengøring er en god løsning? lad os hører fra dig.

Lastværk og Stress

hastværk er lastværk

Når man stresser, som følge af et massivt pres fra arbejdet, og de øvrige pligter i hjemmet, så bliver tingene ofte til sjusk, fordi der ikke er den fornødne tid.
Det med at købe sig til en der kommer og gør rent en gang om ugen kan nemt spares væk, hvis man bruger vores Sublim Rengøring en gang i kvartalet eller halvårlig. Dybdegående rengøring af sanitære, køkken og bryggers områder giver det fornødne overskud, til at klare de ugentlige opgaver. De ugentlige opgaver indbefatter støvsugning og en lettere rengøring af bad/toilet.

 

 

 

Tagged , , , , , , , ,
 
%d bloggers like this: