Kvalitet og garanti

Kvalitet og Garanti er meget vigtigt for os i Den Rigtige Gartner & Handyman. Vi bestræber os på at leverer det bedst tænkelige, og stille den fornødne garanti, dog med nogle forudsætninger.

Det er over dobbelt så dyrt at få udført tingene forkert første gang, som det er få det udført rigtigt. Vi forsøger altid at ramme rigtigt første gang, så vore kunder kan føles sikre hele tiden.

Hos Den Rigtige Gartner stræber vi altid efter 5 stjerner, men uanset hvor meget vi gør os umage, eller forsøger at leverer det bedste, vil der være nogen der ikke føler at vores præstation lever op til deres forventning. Bedste Handyman er til for dig, så den bedste måde du kan hjælpe os til at hjælpe dig, er ved at give os din feedback og kommentar til det arbejde du har fået udført. På den måde vil vi forsøge at justerer/tilpasse vore services i forhold til din forventning.

Garanti

Så hvis du har været uheldig med et af vore udførelser, må du meget gerne gøre rede for hvad du har været utilfreds med, så sender vi indenfor en overskuelig tid en person ud for at udbedre fejl/mangler.

Gartner

Grøn Garanti (planter, buske og træer)

For planter i 6 måneder uden afhjælpning og 2 år med afhjælpning. Afhjælpningen skal man betale for som et tillæg. Afhjælpningen betyder at vi sikrer planten trivedes optimalt i forhold til jord, gødskning og korrekt beskæring.

Grå Garanti

Der gives op til 2 års garanti på alle vore belægninger

Rengøring

Der gives op til 24 timers garanti på rengøring efter aflevering for korrekt udført rengøring. Skulle det næsten utænkelige ske bedes du melde venligst fejl og mangler kort tid efter aflevering. For at være sikker på at det er afleveret korrekt, medbringes måleudstyr der kan verificerer om der er fejl. Dette måleudstyr bruges endvidere inden aflevering, for at sikrer at der ikke er nogen fejl.

Handyman håndværk

Der gives op til 1 års garanti for samling af møbler.

 

Vi er naturligvis interesserede i at alle er så tilfredse som muligt med den service vi leverer. Uanset hvad vi har hjulpet med, hører vi meget gerne jeres ris/ros og eventuel forslag til forbedringer. Konstruktiv kritik er naturligvis mest det vi går efter, for vi er jo til for dig.