Støv, Toxiner, GMO, Flour

Hos din anlægsgartner & handyman

Støv, Toxiner, GMO og flour kan det virkelig passe?

I den moderne verden vi lever i, er det kun de færreste der kender til hvad vi indånder, det vi spiser og det vi drikker og vasker os i. Hos DRGH forsøger vi hele tiden at være på forkant med hvad vore hjem og kontorer bliver udsat for, således vi er bedst muligt klædt på at til at håndterer de udfordringer vi står overfor. Det er ikke ens betydende med at vi er alvidende, men vi forsøger da at rage den viden til os, der er nødvendig, for at kunne leverer den optimale sikkerhed for vore kunder. Det er de færreste der ved hvad vore støv/støvkugler indeholder.

Styrelser og EU

På grund af voldsomme besparelser indenfor de offentlige styrelser, og de gennemgående konkurrence tyngende omstændigheder der forceres ned over Danmark fra EU, har vi idag ringere kontrol end for 10 år siden. Vi har ringere kontrol med vore fødevarer, vores drikkevand, vores spildevand og over luften vi indånder, vi nogensinde har haft. I al den tid vi har kunnet føre kontrol med ting, har vi idag et mindre greb om tingene end hidtil.

 

 

 

 

 

Danmarks Radio og TV2 Nyheder

Danmarks Radio og TV2 Nyhederne bringer/oplyser intet om disse ting, så du kan ikke søge din viden om det her.

Om os

Vi forsøger at være på forkant med disse tiltag. Vi beskæftiger os ikke med fødevare branchen, men med rengøring. Indenfor rengøring har vi valgt at bruge rigtig mange penge på det bedste udstyr i forhold til filtrering, de bedste gulvvasknings teknikker og maskiner osv. Vi følger udviklingen af produkter der er sikrer at vi kan leverer den bedste service til vore kunder.

Hvis disse tendenser viser sig at være sande. Er du så ikke villig til at ofrer de penge der er nødvendige for at være på forkant, og holde dig og din familie sunde og raske?

Her er nogle links vi har brugt for vidensindsamling

www.geoengineeringwatch.org

http://www.fao.org/fao-who-codexalimentarius/en/

http://www.gmwatch.org/en/

http://www.world-nuclear.org/information-library/safety-and-security/safety-of-plants/fukushima-accident.aspx

 

 

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , ,
 
%d bloggers like this: